okładka zastępcza

Wyposażenie techniczne zakładów gastronomicznych

Jastrzębski, Witold, Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne

Rok wydania: [2005].

Gastronomia urządzenia, Żywność technologia urządzenia., Podręczniki dla szkół zawodowych

dostępne:

1 z 1

Autor
Jastrzębski, Witold
Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne
Tytuł
Wyposażenie techniczne zakładów gastronomicznych
ISBN
83-02-07120-X
Miejsce wydania
Warszawa :
Wydawnictwo
Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne,
Rok wydania
[2005].
Numer wydania
Wyd. 10.
Objętość
278, [2] s. :
Rozmiary
20x21 cm.
UKD
640.2+640.43/.44:641.5.06](075.3.053.7)
Hasła przedmiotowe
Gastronomia urządzenia
Żywność technologia urządzenia.
Podręczniki dla szkół zawodowych
Informacje dodatkowe
Bibliogr. s. [280]. Bibliogr. s. [280].
Dla kl. I i II technikum, zawód technik żywienia oraz technik żywienia i gospodarstwa domowego, także dla policealnego studium zawodowego.
020
%a 830207120X
080
%a 640.2+640.43/.44:641.5.06](075.3.053.7)
100
%a Jastrzębski, Witold
245
%a Wyposażenie techniczne zakładów gastronomicznych /
250
%a Wyd. 10.
260
%a Warszawa : %b Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, %c [2005].
300
%a 278, [2] s. : %b fot., rys., wykr. ;%b fot., rys., wykr. ; %c 20x21 cm.
504
%a Bibliogr. s. [280].%a Bibliogr. s. [280].
521
%a Dla kl. I i II technikum, zawód technik żywienia oraz technik żywienia i gospodarstwa domowego, także dla policealnego studium zawodowego.
650
%a Gastronomia %x urządzenia
650
%a Żywność %x technologia%x urządzenia.
655
%a Podręczniki dla szkół zawodowych
710
%a Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne
920
%a 83-02-07120-X

Dostępne egzemplarze

1.
Numer inwentarzowy: I-D-61598-C
Sygnatura: 65
Status: Do czytelni

Najczęściej wypożyczane